Sökområde Öland Kalmar län Sverige

Spolning Öland

Spolning i Öland - Ditt Företag. Har du problem med att vattnet inte rinner ordentligt, bubblar det och luktar illa från kök och wc, då är det dags för en underhållsspolning. Vi jobbar både förebyggande och avhjälpande när det gäller stamrensning med felsökning, åtgärdsförslag och underhållsspolning.

Spolning Öland

Ditt Företag

Spolning avloppet

Avloppsspolning sker idag huvudsakligen med högtrycksspolning. För att få bort allt fett från framför allt köksstammar använder vi oss av hetvatten, producerat i våra bilar med en hetvattenpanna.
Vid stopp i avloppet inne i lägenheten eller villan undersöker vi först med kamera för att se vart stoppet sitter för att se lämplig åtgärd. Efter stoppet är borta så kontrollerar vi alltid med kamera att ledningen är ren från stopp och att rören är intakt.
Om vi konstaterar att ledningarna är dåliga ger vi förslag på åtgärder. Alla dåliga rör behöver inte bytas och det finns idag olika metoder för att renovera rören utan att dina golv behöver sågas upp. läs mer om renovering av rör
Vi jobbar åt alla typ av kunder kommunalt, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och även åt privatpersoner som har problem med avloppet.

Vill du synas på denna plats med din Spolning?
Kontakta oss så berättar vi gärna mer vad som gäller för att få ligga med under Spolning i Öland.

Kontakta oss:
JOHANSSON & WINGE AB
Tel. 035 10 72 45
Mail. kundservice@jw-it.se

Hemsida www.jw-it.se

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information