Sökområde Öland Kalmar län Sverige

Elektriker Öland

Välkommen till Åkerbo EL AB - Din elektriker på Öland! Vi på Åkerbo El & Måleri AB är behöriga elinstallatörer, elektriker och arbetar inom området el med att montera, felsöka, reparera och serva alla förekommande elinstallationer. Hör av dig till oss på Åkerbo EL AB när du söker en elektriker på Öland!

Elektriker på Öland | Åkerbo EL AB

Välkommen till Åkerbo El & Måleri AB
- din elektriker på Öland

 

Elinstallationer
Åkerbo El & Måleri AB är behöriga elinstallatörer och elektriker som har kunskapen och erfarenheten som krävs inom området el för att montera, felsöka, reparera och serva alla förekommande elinstallationer. Oavsett om det handlar om mindre elinstallationer eller större projekt så är vi ditt lokala elbolag i Borgholm på Öland. Vi arbetar mycket inom lantbruk och industri där vi hjälper dig som kund med elinstallation och service.

Larm & säkerhet
Vill du installera larm i din bostad eller på kontoret? Vi säljer alla former av larmutrustning utefter era behov och hjälper er med installation och service. Vår service innefattar självklart att vi kommer ut till er om ett fel skulle uppstå och hjälper er med montering och reparation. Vi tillhandahåller allt från Inbrottslarm till säkerhetslarm, fläktlarm och mycket mer.

Telenät & Datanät
Vi på Åkerbo El & Måleri AB installerar ditt telenät och datanät. I bostaden hjälper vi er med installationen och drar snygga sladdar som inte är i vägen. Vi gör allt från server till datauttag och får det att fungera.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller en kostnadsfri offert.


Kontakta oss
Besöksadress. Löttorpsv. 39, Löttorp
Tel butiken. 0485-200 78
E-post. info@akerboel.se

Telefon elektriker
Jonte VD. 0706-59 13 52
Simon. 0706-20 28 07
Axel. 0708-11 09 38
Beje. 0706-59 13 51

...................................................................................................................................................................................................

Besök vår butik
Här hittar du allt från vitvaror, hushållsmaskiner, eltillbehör och Ölands största lampbutik. Vi tillhandahåller alla kända varumärken som: Elektro Helios, Husqvarna, Electrolux, AEG, Volta m.m.

Vi tillämpar 5 års garanti på vitvaror från Electrolux och Husqvarna.

Välkommen att besöka vår butik, vi finns på Löttorpsvägen 39, 38772, Löttorp. Telefon: 0485-20078

Öppettider
Måndag, Onsdag & Fredag. 09.00 - 17.30
Lunchstängt. 13.00 - 14.00
Lördag. 09.00 - 14.00

...................................................................................................................................................................................................

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information